Workshop för instruktörer!

jakttranings_40Vill du lära dig mer om jaktapportering med ett utpräglat klickertänk? Vill du utveckla dina kunskaper som instruktör? Bra! Då har vi ett förslag till dig.

Kom till Göteborg lördagen den 5 september kl 10-15 och var med på vår workshop för instruktörer med fokus på jaktapportering!

Workshopen bygger på boken Apportering till vardag och fest och det tänk kring träningen som författarna av boken, Elsa Blomster och Lena Gunnarsson, har. Deras träning är belöningsbaserad, utgår från leken och har ett ”klickertänk”.  Vad det innebär rent konkret kommer du få se på workshopen!

Under dagen kommer du som deltagare få se exempel på hur Elsa och Lena arbetar med ett antal ekipage kring teman som avlämningar, jaktfot och stoppsignal.  De ger förslag på roliga, effektiva övningar. Dagen präglas av interaktivitet där du som deltagare får utrymme att ställa frågor och reflektera men även att dela med dig av din kunskap till andra.

Under dagen får du, förutom övningar, förslag på kursupplägg av framförallt grundkurs i apportering. Elsa och Lena kommer även ta upp några av de utmaningar som de tycker är störst i deras roll som instruktörer och vilka problem de vanligtvis behöver hantera i mötet med olika ekipage.

Att vara instruktör är roligt och utvecklande men det kan också vara utmanande. Ekipagen är olika och övningar behöver anpassas till dess olikheter. Ibland tryter fantasin! Med den här workshopen vill vi att du som instruktör ska utmana dig själv och få nya idéer och tips som berikar dig som instruktör.

Läs mer och anmäl dig på klickerforlaget.se/kurser

Vad tycker du om inlägget? Vi uppskattar kommentarer!

Varukorg