Dag 5: Akta dig för antiträning!

Med antiträning menar jag träning som motverkar det jag vill lära hunden, sånt som händer när jag inte tänker på att till exempel hålla på kriterierna eller när jag tänker att jag tränar på något annat och glömmer bort att hunden lär sig hela tiden.

Dagens uppgift

  • Fundera på vad du har för strategier för ditt fotgående. När tränar du på det och när råkar det bli antitränning? Hur kan du eliminera antiträningen?
  • Träna minst ett fotgåendepass (skriv upp hur många pass och minuter du tränar)
  • Berätta gärna om din egen träning och peppa andra genom att kommentera här på hemsidan och/eller på vår Facebooksida.
  • Om du inte varit med i utmaningen från början, läs mer om hur den går till här: Dag 1: Fotgåendeutmaning.

Spana in våra onlinekurser om jaktfot!

Varukorg