Dag 1: Fotgåendeutmaning!

Fotgåendet är något som många kämpar med. Det kräver mycket träning och fokus för att det ska bli bra. Därför tänkte jag ha en fotgåendeutmaning de kommande veckorna (februari ut)! Jag kommer posta ett fotgåendetips varje dag – och dessutom själv träna fotgåendet varje dag (inspirerad av Lisa Falck på Fabelikas kennel).

Häng på du också! Den som fått ihop flest fotgåendeträningspass 28 februari – oavsett vilken del av fotgåendet du tränat, bara du tränat på det – får, förutom ett mycket bättre fotgående 😉 , en gratis onlineprivatlektion med mig. Skriv i kommentarsfältet här på hemsidan eller på vår Facebooksida senast 1 mars 23:59 för att vara med i tävlingen! Och självklart får du gärna kommentera inläggen innan dess, ställa frågor eller bara peppa dig själv och andra i fotgåendeträningen!

Dagens uppgift

 • Bestäm dig för att vara med i utmaningen – kommentera här på hemsidan eller på vår Facebooksida för att vara med (du kan hoppa på utmaningen när som helst fram till 1 mars 2019 kl 23:59). Varje dag
  kl 00:01 GMT+2 fram till 28 februari kommer det sedan ett nytt träningstips här på sidan. Vill du kan du prenumerera på inläggen så du får mail varje gång det kommer ett nytt, fyll bara i din epostadress i formuläret längre ner på sidan.
 • Träna minst ett fotgåendepass.
 • Under resten av februari – satsa på att träna minst ett fotgåendepass om dagen. Träna på det du och din hund behöver – det behöver inte vara dagens uppgift du tränar.
 • Skriv upp hur många pass och minuter du tränar. (I slutet av februari kommer det information om hur du rapporterar till oss hur mycket du har tränat).
 • Peppa dig själv och andra genom att kommentera inläggen på vår hemsida och/eller vår Facebooksida.

62 reaktioner på ”Dag 1: Fotgåendeutmaning!”

 1. Ok… jag är med och kör ingång alla mina 8 hundar. Fotgåendet fallerar alltid efter höstens klövviltsjakt, så nu är det dags att ta tag i det. Både med mina äldre, något yngre aktiva och de runt året.
  Morgan 11 år, Fetch 8 år, Suggan 5,5 år, Skorpan 3 år, Kul 2,5 år, Tant 1,5 år och Banff snart 1 år.
  6 Tollare och 2 Wachtlar.
  Provsäsongen börjar i april. ?

 2. Vi trænger vist også til at træne fri ved fod (jagtfod) Godt oplæg til at komme i gang med lidt træning på den del ;O) vi er med

 3. Görel Byström Janarv

  Det här behöver Theo och jag. Jag är med. Igår var vi duktiga och gick två kvartar – fram och tillbaka på Årstabron utan större störningar – och det ska genast medges. Med godisstöd!

  1. Absolut, det är bara att träna på! Du får gärna kommentera på inläggen varje dag och berätta hur träningen går (antingen här på hemsidan eller på Facebook), men bara om du vill förstås 🙂

 4. Pingback: Dag 5: Akta dig för antiträning! - Apportering till vardag och fest

 5. Pingback: Dag 9: Följa vänster ben - Apportering till vardag och fest

 6. Pingback: Dag 14: Vem går du fot med? - Apportering till vardag och fest

 7. Pingback: Dag 18: Blir fotgåendet någonsin färdigt? - Apportering till vardag och fest

Vad tycker du om inlägget? Vi uppskattar kommentarer!

Varukorg