Dag 1: Fotgåendeutmaning!

Fotgåendet är något som många kämpar med. Det kräver mycket träning och fokus för att det ska bli bra. Därför tänkte jag ha en fotgåendeutmaning de kommande veckorna (februari ut)! Jag kommer posta ett fotgåendetips varje dag – och dessutom själv träna fotgåendet varje dag (inspirerad av Lisa Falck på Fabelikas kennel).

Häng på du också! Den som fått ihop flest fotgåendeträningspass 28 februari – oavsett vilken del av fotgåendet du tränat, bara du tränat på det – får, förutom ett mycket bättre fotgående 😉 , en gratis onlineprivatlektion med mig. Skriv i kommentarsfältet här på hemsidan eller på vår Facebooksida senast 1 mars 23:59 för att vara med i tävlingen! Och självklart får du gärna kommentera inläggen innan dess, ställa frågor eller bara peppa dig själv och andra i fotgåendeträningen!

Dagens uppgift

  • Bestäm dig för att vara med i utmaningen – kommentera här på hemsidan eller på vår Facebooksida för att vara med (du kan hoppa på utmaningen när som helst fram till 1 mars 2019 kl 23:59). Varje dag
    kl 00:01 GMT+2 fram till 28 februari kommer det sedan ett nytt träningstips här på sidan. Vill du kan du prenumerera på inläggen så du får mail varje gång det kommer ett nytt, fyll bara i din epostadress i formuläret längre ner på sidan.
  • Träna minst ett fotgåendepass.
  • Under resten av februari – satsa på att träna minst ett fotgåendepass om dagen. Träna på det du och din hund behöver – det behöver inte vara dagens uppgift du tränar.
  • Skriv upp hur många pass och minuter du tränar. (I slutet av februari kommer det information om hur du rapporterar till oss hur mycket du har tränat).
  • Peppa dig själv och andra genom att kommentera inläggen på vår hemsida och/eller vår Facebooksida.
Varukorg