Dag 4: Fotgående – från många håll

Eftersom fotgåendet består av många delar och ska fungera i många miljöer tycker jag det behövs mer än ett sätt att träna det på. Här tycker jag det är perfekt att kombinera jaktträningen med detaljtänket från lydnadsträningen. Jag delar in träningen i tre olika delar som jag jobbar parallellt med: detaljer, uthållighet och störningsträning. Sedan kombinerar jag dem. 🙂

Dagens uppgift

  • Ta reda på hur din perfekta jaktfotsposition ser ut.
  • Träna minst ett fotgåendepass (skriv upp hur många pass och minuter du tränar).
  • Berätta gärna om din egen träning och peppa andra genom att kommentera här på hemsidan och/eller på vår Facebooksida.
  • Om du inte varit med i utmaningen från början, läs mer om hur den går till här: Dag 1: Fotgåendeutmaning.

Spana in våra onlinekurser om jaktfot!

Varukorg