+46 70-300 80 99 (vardagar kl 9-18, nås lättast via mail) info@apporteringtillvardagochfest.se
Hem » Julkalender » Julkalender Lucka 1: Sprid det glada budet!

Julkalender hos Apportering till vardag och fest lucka 1Välkomna till julkalendern på Apportering till vardag och fest-bloggen!

NU har vi 24 spännande dagar framför oss då vi kommer att ge träningstips i form av både text och film, samt i samarbete med våra spännande sponsorer ge bort en hel massa julklappar! Vad sägs om leksaker, halsband, böcker, privatlektioner, visselpipsband, dummies OCH en plats på en KURS som vi anordnar?

Men hur går det till då?
Jo, varje dag kommer det öppnas en lucka med ett nytt blogginlägg. Bakom varje lucka har vi också lagt en julklapp som du kan önska dig.

Hur gör jag om jag vill önska mig julklappen?
För att önska dig julklappen ska du skriva i kommentarsfältet på Apportering till vardag och fests Facebooksida (obs, var noga med att det hamnar på rätt inlägg på Facebooksidan, det måste vara på rätt dags lucka) eller här i bloggens kommentarsfält och motivera varför just du vill ha eller behöver just den här julklappen. Men du måste önska dig julklappen SAMMA DAG som vi lägger ut den. Klockan 23:59 stängs nämligen möjligheterna att önska den dagens julklapp.

Hur bestäms vem som får vilken julklapp?
Juryn består av Elsa Blomster och Lena Gunnarsson samt ett antal mer eller mindre anonyma tomtar med en juryordförande som har utslagsröst. Så här ser han ut:

Ordföranden låter hälsa att det inte går att överklaga juryns beslut.

Ordföranden låter hälsa att det inte går att överklaga juryns beslut.

Hur får jag veta om tomten kommer till mig med julklappen som jag önskat?
Två dagar efter luckan har öppnats så publicerar vi, i slutet av blogginlägget den dagen, vem som får julklappen. Vi skickar även ett mejl till vinnaren. Så håll utkik! (Observera att det kan bli en del nyårsklappar – klapparna skickas från tomteland så fort det går men ju närmre vi kommer lucka 24 desto större risk för att klappen kommer efter julafton förstås). Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren.

Får jag önska varje dag?
Jajamensan, önska på bara. Och eftersom det är jultider – då det är extra fint att ge till andra – så kan du ju passa på att önska en julklapp till någon annan också, bara ett litet tips. Fast bara EN önskning per person och dag, tack.

Det här är våra spännande tomtar:

doggie-zen  canis_skanehundsystrarna  motiverade_hundar settern matildas_snoddar  maryshund mad_flatter   Canis apporteringtillvardagochfest  Klickerförlaget 

NÅ, vad döljer sig då bakom den första luckan i kalendern? 
Jo, förstås, vi måste ju börja med en bok! 

Dagens julklapp är boken Apportering till vardag och fest

Dagens julklapp är boken Apportering till vardag och fest

Boken Apportering till vardag och fest är skriven av oss, Elsa Blomster och Lena Gunnarsson. Vi driver Klickerförlaget i Göteborg AB – ett företag som sprider kunskap om hundträning genom kurser, filmer och det skrivna ordet. På Klickerförlagets sida kan du se vilka kurser vi har på kursplanen just nu. Du kan även boka privatlektioner med oss. 

Vi ses i morgon – då kommer första träningstipset!
Glöggvarma hälsningar från Elsa & Lena

PS Sprid gärna det glada budet om kalendern genom att dela våra inlägg på Facebook om du har ett konto där! DS

PPS Kurskalendern är nu uppdaterad med spännande kurser under våren och sommaren. Läs mer på klickerforlaget.se/kurser DS

Lucka 1 – Boken “Apportering till vardag och fest”

Apportering till vardag och festFör att önska dig dagens julklapp – boken “Apportering till vardag och fest” – skriver du i kommentarsfältet på vår Facebooksida (på dagens blogginlägg) eller här på hemsidan och motiverar varför just DU behöver/vill ha själv/vill ge bort den här julklappen. (Önskningarna kommer automatiskt att publiceras från Facebook till hemsidan). Ser du inte din önskning på vår hemsida inom en timme, skicka ett mejl till oss på info@klickerforlaget.se. Men du måste önska dig julklappen IDAG -det vill säga den 1 december. Klockan 23:59 stängs nämligen möjligheten att önska sig dagens julklapp.

GRATTIS säger vi också till vinnarna i lucka 1!

Fantastiskt roligt med så många som vill ha boken! Det var snudd på omöjligt att välja och vi bestämde oss raskt för att inte bara ge bort EN bok utan tre. Följande tre personer får “Apportering till vardag och fest” i julklapp:

Helena med Yenna

Jag har efter mer än 20 års hundträning upptäckt klickerträningens glädje både för mig som förare och min hund. Positiv träning som jag ser fungerar så mycket bättre. Boken har så många goda tips att bjuda på. Jag har med min nya valp börjat klicka in avlämningar och tränar nu enligt boken. Jag har en kompis som jag försöker få med på tåget. Hon har fått läsa lite i min bok men den måste jag ju ha på mitt sängbord och läsa i varje kväll. Hon skulle behöva en egen :)

Maria Maja Johansson

Åh, det här vore en perfekt julklapp till vår setters uppfödare! Klickerträning är ju ännu inte jättestort bland de stående fågelhundarna så vi skulle behöva sprida ordet lite :)

Lotta Zetterlund

Åh det är ju den perfekta julklappen till min mans dotter, som precis påbörjat sin resa in i retrieverns härliga värld tillsammans med sin nya familjemedlem, goldenkillen Sacke. Hon skulle behöva denna bok för att få en bra start tillsammans med honom men eftersom hon studerar vet jag att kassan är skral. Själv ska jag ge henne ett gäng dummisar i julklapp. Glad första advent önskar Lotta & hundarna!

Vinnarna får mail av oss!

Och för alla er som önskade er boken men inte fick den: Håll ut till lucka 6  – då kommer ett erbjudande som kan intressera er! /Elsa & Lena

%d bloggare gillar detta: